Караоке хитовете на годината

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Караоке хитовете на годината

22.12.2012 г., 10:57

Песента на Адел „Someone Like You” бе призната за най-големия караоке хит на годината, съобщи „Скай нюз”. Телевизията се позова на класация на един от най-популярните сайтове за караоке „Lucky Voice”.

Хитът на Адел от издадения миналата година албум „21” продължава да е актуален сред любителите изпълнители на популярни песни за своите приятели и близки. Според анализа на резултатите на търсенията в сайта за годината от над 3 млн. парчета, предлагани на сайта, 7,4 % от потребителите са избрали именно „Someone Like You”.

Тройката на най-популярните мелодии за караоке допълват „Call Me Maybe” на канадската певица Карли Рей Джепсън, а също и „What Makes You Beautiful” на One Direction, събрали съответно 5,4% и 4,2 % от търсенията на сайта през годината.

В първата десетка влизат още две композиции на Адел – „Rolling In The Deep” и „Make You Feel My Love”, но и вечни хитове като „Bohemian Rhapsody” на Queen, „Livin’ On A Prayer” на Джон Бон Джоуви, а също и „Don’t Stop Believing” на американската рок-банда от 70-те „Journey”.