За стегнат и красив бюст

15
Добави коментар
theones
theones

За стегнат и красив бюст

дек 22, 2012
Отслабване, Упражнения

0

Женските гърди са нещо, което хем помага на бебетата да растат, като им осигуряват храна, хем и нещо, с което жената трябва да се гордее. Те определено са една от най-съблазняващите мъжете част от женското тяло. За тях обаче трябва жената да полага ежедневни грижи.

На първо място е важно да носим подходящ сутиен. Той трябва да бъде нито много тесен, нито много широк. Необходимо е да ни бъде по мярка, за да изпълнява своите функции, без да създава дискомфорт за гърдите. Трябва да бъде добре избран в съчетание с нашия бюст.

На второ място, също толкова важен е масажа на гърдите. Най-добре е след вземането на душ да масажирате гърдите с водна струя от хладка вода. Трябва да се избягват кремовете и други мазила в тази част от тялото, защото всички те съдържат колкото и минимални количества да са химикали, които не са полезни и вредят на тялото, когато са в големи количества.

Гърдите могат да се масажират и с ръце, но задължително допира на ръцете трябва да бъде нежен. Не трябва да се прилага сериозен натиск, защото има опасност да се увредят млечните жлези, които са изключително важни за бебетата. Масажа на гърдите засилва кръвообращението  в тази част от тялото и така се осигурява тонус и красив вид на бюста.На трето място за стегнат и красив бюст могат да се правят определени упражнения, които имат доказан ефект, когато има търпение и постоянство. Най-лесното такова упражнение е като съберете дланите на ръцете точно пред гърдите и задържите за няколко секунди, след което го правите пак и пак в рамките на няколко минути. Притискането на ръцете една към друга създава напрежение в мускулите и така се натоварват именно тези мускули, които се грижат да имаме стегнат бюст и красиви гърди.

Упражнението е препоръчително да се прави всеки ден, защото здравето и красотата са ежедневна грижа. Тези грижи , рано или късно, ще ни се отблагодарят съответно със  здраве и красота.

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

За стегнат и красив бюст, 10.0 out of 10 based on 1 rating

tweet

За да имате стегнато и красиво дупе…

Коледна питка за бъдни вечер

Свързани статии

Погрижете се за бюста…

апр 15, 2013 0

Още от тази категория

Здравословно…

яну 12, 2015
0

Отслабването е…

ное 18, 2014
0

Упражнения при болки…

фев 10, 2014
0