Венци: Киро (Домусчиев) обича да се показва по телевизора, като се среше така настрани

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Президентът на Славия Венцислав Стефано даде култово интервю пред Канал 3, акцент, на което бяха телевизионните права. Той не пропусна да сподели по няколко пиперливи думи за всички, които имат връзка с преговорите.

 

След дълги години, в които Вальо Михов жонглираше между някакви телевизии и футболната лига, след провала с bTV дойде следващата година, в която уж имахме 4,5 милиона. Но да се търси под вола теле, защо някои от треньорите, излизайки след края на мача не дали достатъчно просторно интервю, защо някой кмет като си прави кампания, дават с 30 минути повече, но решават да глобят с 800 хиляди лева. Ние бяхме от тази наведената страна, правиха си с нас каквото си искат. Случаят с Кирил Домусчиев е инцидентен. Той може да говори каквото си иска за мен, не ме интересува, той е малко ограничен. Аз бих посъветвал всички хора, които много бързо се изкачват във финансовата йерархия да прочетат една приказва на Екзюпери „Малкия Принц“, сподели Венци Стефанов.

 

„В момента един друг корифей, назовава се Попов, прави диамантени, сребърни и не знам си какви оферти. Ние нямаме пари, каква е тази диамантена оферта. С малките си възможности с Капралов и с Наско, след разговорите с телевизиите, бяхме достигнали до 3 милиона с 3 телевизии, плюс парите на премиера да ни се издължат парите от БНТ. В момента, в който се направиха тези диамантени оферти, телевизиите дадоха по 600 хиляди, а Киро (Кирил Домусчиев – бел.ред.) каза, че ще даде парите. Киро обича да се показва по телевизията, като се среше така настрани“, добави още босът на „белите“.

 

„Моето мнение е, не се ли плаща, който иска да гледа футбол, няма шанс. Аз от висша математика не разбирам, но разбирам от аритметика. Навсякъде по света, една Гърция дето се тресе от криза, всеки си плаща по 30 евро на месец, за да гледа. Аз съм сигурен, че първата година ще вземем много повече пари, от тези дето всички телевизии ги дават. Като дойде време, ще ти кажа коя е телевизията.“

 

На въпрос за финансите на Славия, Венци Стефанов отговори: „Ние нямаме такива финансови ресурси, каквито имат Лудогорец, Левски и т.н. Не Маджо, Младен Михалев ги дава, но друго искам да ти кажа.“