Любовта няма страх от високо

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Преди две-три години бразилката Елисани да Крус Силва стана известна като най-високата тийнейджърка на света. Тогава обаче положението ѝ съвсем не звучеше щастливо. Тя и семейството ѝ разказваха как 11-годишната Елисани изведнъж започнала да расте много по-бързо от братята и сестрите си, докато на 14 вече достигнала цели 2 метра и 6 сантиметра.

Отначало лекарите не можели да разберат какво става, но накрая установили, че момичето имало тумор на хипофизната жлеза. Именно той причинил тази форма на гигантизъм. В допълнение към неудобното извисяване над всички останали, Елисани имала ужасни болки в главата, крайниците и ставите, а настроенията ѝ започнали рязко да се менят. Наложило се момичето да напусне училище – както заради неудобството, което ѝ създавали чиновете, така и заради подигравките на останалите деца.

Днес обаче, вече 17-годишна, високата хубавица се чувства щастлива. И изглежда щастлва, както можете да се уверите от снимките. Хирурзите вече са отстранили тумора, след което Елисани се е смалила с 2-3 сантиметра. Решена е да се възползва от необкновената си височина и да опита късмета си като модел.

Но още по-важното е, че в момента Елисани е щастлво влюбена. Нейният приятел се казва Франсиналдо, на 22 години и е висок метър и 64 сантиметра. Човек би си помислил, че най-високата тийнейджърка в света би трябвало да си хване поне баскетболист, но ето, че любовта не подбира по такъв начин.

Ляво – така се осъществява една целувка между Елисани и Франсиналдо. Дясно – Елисани с майка си и една от сестрите си.

„Онова, което наистина ме привлече, е неговият характер. Начинът, по който се държи с хората и начинът, по който се държи с мен“ – споделя Елисани. И допълва, че двамата с Франсиналдо се чувстват неудобно само, когато излизат ръка за ръка, защото той изглеждал като неин син или малко братче.

Младият строителен работник пък разказва, че когато приятелите му задават въпроси от типа на „Как я прегръщаш?“, той винаги отговаря така: „За всяко нещо си има начин“. 

Смятаме, че това е чудесна философия, която и ние трябва да използваме в опитите си да преодолеем различията с половинката си.