Подарете за Коледа бельо на любимия човек

1
Добави коментар
dimitrov2222
dimitrov2222

Подарете за Коледа бельо на любимия човек
24 декември 2012, понеделник 11:52:39 Europe/Istanbul

Купихте ли вече коледни и новогодишни подаръци за любимата си половинка ? Ако още не сте, ето няколко идеи за „последния момент”. Ако от дълго време сте заедно с вашата половинка и връзката ви е на етап съвместно съжителство, това предполага че двамата се познавате доста добре и решението за подарък не би следвало да е трудна задача. Как ви се струва идеята да подарите бельо на известна скъпа марка? Този избор се оказва особено сполучлив при много дами и кавалери. Луксозното бельо може да бъде много красив дар не само за половинката, но и за друг близък член на семейството. Ето няколко варианта, които може да имате предвид когато пазарувате.

 

 

Стилен калъф за съхранение на бельо

Магазините за бельо предлагат голямо разнообразие от такива калъфи, които намират най-различно приложение. Най-често дамите ги използват за козметика и бельо.

 

Комлект сутиен с бикини

Това е класически подарък, който мнозина избират да зарадват ближния в коледната и новогодишна нощ. Разнообразието на такива комплекти по магазините е по-голямо от всякога.

 

Корсет , съчетан с прашки и жартиери

Такава комбинация създава убийствен заряд от сексапил. Особено подходящ вариант е за мъже, чиито половинки могат да се похвалят с красиво и атлетично телосложение.

 

Нощница или пижама

Има една поговорка „Добрите момичета спят с пижами“. Е, ако вашата половинка попада в тази категория (значи сте голям късметлия), не се колебайте да ѝ подарите някоя стилна ножница или мека и удобна пижама като тези на Victoria’s Secret, например. Гарантирано е, че ще зарадвате любимия човек.

Публикувано в Бельо

от

админ