Волейболният ЦСКА представя Патрисия Йончева и Денислав Георгиев – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Както съобщихме по-рано през идните дни волейболният тим на ЦСКА ще представи червените сърца от мъжкия и женския представителен тим. Инициативата е част от кампанията „100 Сърца за ЦСКА“ и цели да представи всеки един играч в клуба. Ред е на Патрисия Йончева и Денислав Георгиев.

Патрисия Йончева

Родена на 08.03.1991г.
Ръст и отскок: 175см. / 65см.
Пост: Либеро, краен нападател, напада с дясна ръка

Тренирам волейбол от 11 години в родния ЦСКА с първи треньор Катя Марашлиева. Не може да се каже, че съм суеверна преди мач, но обичам да пия кафе и да слушам музика, за да се подготвя. Искам да играя в националния отбор по волейбол и да имам прекрасно, здраво и щастливо семейство. Когато съм свободна, гледам да прекарвам повече време сред близките си. ЦСКА е любимият ми отбор, но ако имам възможност да играя в чужбина, бих желала да бъде в „Локомотив“ Баку. „Шестото клеймо“, „Дневниците на вампира“ и всякаква музика са сред предпочитанията ми за книга, филм и прекарване на свободното време.

Денислав Георгиев

Роден на 13.05.1994г. в Етрополе
Ръст: 180см.
Отскок: 80см.
Пост: Либеро, напада с дясна ръка

Тренирам волейбол от 10 години, като започнах да играя във ВК „Изгрев“ Ябланица. От 6 години съм в ЦСКА. Суеверен съм преди мач, но какво правя, ще оставя за себе си „Тренто“ е любимият ми волейболен отбор, а амбициите ми са да се развия като играч на много високо спортно ниво. Разпускам, като се разхождам в компанията на добри приятели. „Никога не се предавай“ е любимият ми филм.