Блог за матраци и обзавеждане на Magniflex

1
Добави коментар
smaky
smaky

 

Ако не планираш скорошно пътуване до Италия, покани италианското съвършенство в своя дом и се радвай на неповторим комфорт с матрак Magniflex. От 01-ви май до 31-ви август 2014г., при покупка на матрак от серия Classico и Premio, получаваш до 15% отстъпка.

Максималният размер на отстъпката за всеки модел ще получиш при онлайн регистрация на: http://magniflex.bg/promo-game/, където ще откриеш своя уникален код за допълнителна отстъпка от 3%.

Единственото, което трябва да направиш след регистрацията, е да представиш в избрания от теб магазин разпечатан ваучер, предоставящ допълнителната 3% отстъпка. Използвай я за покупката на желания матрак и можеш да получиш до общо 15% отстъпка!

Избери своя италиански шедьовър! 

Виж пълните правила на промоцията тук

Posted in matraci
|

Какво по-добро начало на пролетта от нов матрак и възглавница? Magniflex ти дава още време, до 30 април, да се възползваш от страхотните промоции „Възглавница и половина“ и „Premium Sale – 15%”!

Избери своя нов матрак Magniflex от серия Classico и Premio и ще получиш отстъпка до 15%! Как да го направиш? Регистрирай се на http://magniflex.bg/promo-game/, вземи своя уникален код за допълнителна отстъпка от 3% и ще получиш до 15% отстъпка за всеки модел, който участва в промоцията.

Научи повече за „Premium Sale – 15%”>>

Не забравяй, че за наистина добър сън, освен качествен матрак, ти е нужна и удобна възглавница. Подсигури на себе си и близките ти хора страхотен сън, като вземеш 2 възглавници Magniflex и платиш само „Възглавница и половина“. Избери две възглавници от моделите Duogel, Geoethic, Naturcomfort, Massage, Anatomic+, Memory+, Medic и получаваш отстъпка 50% от цената на по-евтиния модел!

Научи повече за „Възглавница и половина“>>

Posted in matraci
|

АКО ИСКАМ MAGNIFLEX, ТРЯБВА ДА ЧАКАМ?

МИТ: Ако искам италиански матрак Magniflex, трябва да чакам дълго, за да го получа.

ФАКТ: Magniflex поддържа на склад в България голямо количество от всички размери и модели матраци. Матрак Magniflex се доставя в рамките на 24-48 часа, в зависимост от населеното място. В случай, че матракът, който сте избрали, не е в нашия склад и трябва да се поръча за внос от Италия, срокът на доставка е максимум 30 работни дни.

ПО-ТВЪРД МАТРАК = ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО?

МИТ: Колкото по-твърд е матракът, толкова по-качествен е той.

ФАКТ: Този мит съществува, защото дълго време българските потребители спят на матраци с хлътнали пружини или на еднолицеви матраци с дунапрен. Модерните материали за производство на матраци осигуряват правилна опора на всяка точка от тялото. Матраците Magniflex ви гарантират едновременно ортопедична, анатомична и ергономична основа по време на сън и почивка.

Posted in matraci
|

Леглото ви е твърде пренаселено

ТОП 10 причини да купиш два матрака:

 

С новата си промоция, Magniflex предлага 30% отстъпка за всеки втори продукт, който закупите. Например, ако си купиш нов матрак, получаваш втория на 30% по-ниска цена. И всеки, който се регистрира, има шанс да спечели пералня или телевизор. Питаш се защо ти е този втори матрак? Оказа се, че причините са много:

 

Най-после имаш самостоятелно жилище и трябва да го обзаведеш. Не забравяй стаята за гости – никога не знаеш кой ще се отбие да пренощува.
Детето ти внезапно е пораснало с десет сантиметра и вече не се побира в бебешкото легло. И без това ще му купуваш ново, защо не зарадваш и себе си?
Омръзнало ти е да мъкнеш матрака със себе си всеки път, когато отиваш на вилата. Но пък искаш да спиш удобно и на двете места.
Планираш покупка на нов матрак, но се притесняваш, че тъщата никога няма да си тръгне от вас? Купи един и за нея.
С половинката ти така и не се разбрахте за цвета на матрака? Вместо един двоен, вземете 2 единични и така всички ще са доволни.
Леглото ви е твърде пренаселено с деца и домашни любимци. Време е да осигурите на любимите същества (и на вас) отделни спални
Искаш да подариш удобен матрак на вашите, вече са възрастни и заслужават, но откриваш, че и ти искаш такъв.
Чакате бебе, а вашият матрак вече е стар – защо не два нови (семеен + бебешки)!
Боядиса стаята наскоро, сега направо грее, но тези стари ъглови легла стоят ужасно с избушените си матраци.
Просто обичаш матраци…

 

Не се ограничавай с един – сега е моментът да се сдобиеш с нови италиански матраци, при това за по-малко пари. Как ли?

С новата промоция на Magniflex, за която вече споменахме:

Купуваш 2 продукта Magniflex и взимаш 30% отстъпка за продукта с по-ниска стойност при закупуване на два продукта. Промоцията важи и за аксесоари, може и повече от два. А ако се регистрираш се в играта в интернет:  http://magniflex.bg/bg/promo-game/,  печелиш Х 2, защото всички, които се регистрират, участват в томбола за телевизор, пералня, таблет и още много награди от Readybed.

Magniflex ти дава поне 2 причини да се включите в играта.

Posted in matraci
|

Матрак Domino S с Мемори пяна

Нуждата от спокоен и здравословен сън се увеличава с всеки изминал ден. Затова Magniflex се стреми да осигури кокачествени продукти за своите клиенти.

За да предложи едновременно мекота и стабилна основа на потребителите си, Magniflex съчета в едно два високоеластични материала – Eliosoft и Мемори пяна. Резултатът – матрак Domino S, който едновременно гарантира мека и анатомична основа и предлага ортопедична опора за гръбнака, раменете, таза и краката.

Domino S е пример за идеален баланс между мекота и ортопедични свойства. Ядрото е изработено от 18 см Eliosoft и 3 см Мемори пяна.

Калъфът на Domino S е със стилен дизайн и съдържа 2 см мемори пяна. Съставен е от две части и е снабден с цип за лесно сваляне и поставяне, както и с 3D мрежест борд, който помага на матрака да диша по-добре.

Благодарение на технологията и съчетанието от висококачествени материали матрак Domino S позволява на тялото да се възстанови от стреса и умората, натрупани през деня.

Характеристики:
• Максимален баланс между мекота и опора
• Слой мемори пяна и в ядрото и в калъфа
• Правилна позиция на тялото и крайниците
• Елегантен калъф с цип от две части и 3D мрежест борд
• Постоянна проветривост и лесна поддръжка
• Удобство, здравословна среда и модерен стил
• 12 г. гаранция
• 25 см. височина
• Индекс независимо движение 9

Posted in matraci
|