Коледна романтика от Vero Moda » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Известният датски моден бранд Vero Moda пусна на пазара специална празнична колекция за своите верни почитатели. Тоалетите излъчват типичния за марката небрежен стил, който сега е подсилен от женствено и романтично звучене, с парти привкус.

Главната героиня в рекламната кампания е очарователната Алекса Чънг. За фотосесията тя позира на фона на окъпан от светлини град, което веднага създава асоциация за диви нощни партита. Снегът, който бавно се сипи в някои от кадрите веднага ги пренася в атмосферата на зимния празничен сезон.

Младата дама, чийто разпознаваем стил, я превърна в модна икона, е лице на Vero Moda за трета поредна година. Нейното непринудено излъчване и характерен лежерен стайлинг чудесно пасват на идеологията на марката.

Фокусът в колекцията пада върху класическата черна рокля, която е верен съюзник на дамите при избора на вечерен тоалет за различни специални поводи. Виждаме няколко модела в тъмна тоналност, чиято кройка леко подчертава дамските извивки, но носи усещане за комфорт, за да забавлявате без притеснение по празниците.

Акценти от тюл, дантела и златни принтове усилват шикозното звучене. Във фотосесията за рекламната кампания откриваме още: елегантни блейзери, стилни дълги палта, разнообразни модели обувки – секси високи токчета и удобни пантофки. С намигване към небрежните дами присъства и аутфит със спортна черна жилетка и туника с голям принт.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Моден пудинг от Charlotte Olympia

На шопинг тур за мъжки подаръци

На шопинг тур за дамски подаръци

На шопинг за парти аксесоари

Нейно величество дантелата!

Дванадесетият месец на Zara

Бляскава парти колекция от Mango

Коледа в английски стил с Burberry

Шик в празничния каталог на Massimo Dutti

Звезден прах от Bershka