Комплекс SIN CITY официално откри новия клуб COSMO с THE 3 MUSKETEERS

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Най-новият клуб на нощна София вече е официално отворен. На връх Рождество Христово клуб Cosmo се оказа тесен за всички присъстващи на откриването му. Феновете на електронната музика се забавляваха до ранни зори с неповторимите THE 3 MUSKETEERS – ANDREZ, SHOTO & VESSELIN.

Клуб Cosmo, който се намира на втория етаж на добре познатия развлекателен комплекс – SIN CITY, предложи на всички фенове на електронната музика незабравимо откриване допринесено с много качествен саунд, повече от зареждаща обстановка и красиви момичета.    

До края на 2012 годината в клуб Cosmo ще гостуват: На 28 декември, петък, музикалната ивент формация Chicks & Freaks ще отпразнува своята първа годишнина с истински маратон от шест DJs. Първи зад пулта ще застанат основателите на движението Димитър Костов и Иван Бенин по известни като DeepJak & Van Ben. Мениджърите на платформата са поканили още: хаус факирът с над 16 годишен опит – PEPO; младата изгряваща звезда, повелителка на мощния дарк саунд – BORYANA; чисто новото дуo – Art’DogZ представящо Leo от Vivarium DJs и JacPaol от Black Out.

На 29 декември, събота, партито продължава с варненските таланти Ross & Spassoto и DJ Alex. After партито започва точно в 5 часа сутринта на неделния ден и е с отворен край.

За новогодишната нощ клуб Cosmo е поканил трима от най-добрите български DJs. Ще продължим първия ден на 2013-та година с най-добрата жена DJ за 2010 и 2011 – MarriDessi, продуцент No.1 за 2010 и 2011 BoRRa, както и добре познатият Gagalove.

За резервации и информации: 0893 491500 Клубът разполага със специален отделен вход!