Модна находка: черна рокля с изрязани мотиви » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Черната рокля е абсолютна класика в женския гардероб. Неподвластна на времето, тя е винаги актуална, независимо от сезона. Едва ли има дама, която не притежава подобно практично и елегантно облекло.

Въпреки това никога не е излишно да добавим към модната си колекция, още една разкошна рокля с интересна кройка. Черната рокля е изключително добър избор за всеки един празник, защото с интересни аксесоари и изящни бижута ще ви превърне в стилна икона.

Днес модната ни находка е вдъхновена именно от малката черна рокля, която през 20-те години на миналия век Коко Шанел налага като абсолютен хит и оставя след себе си една вечна тенденция в историята на модата.

В последните колекции на дизайнерите класическата черна рокля е модифицирана по интересен начин. Силуетът се видоизменя в различни форми, но по-забележими са изрязаните елементи от дрехата.

Виждаме секси „прорези” не само при деколтето и гърба, но и на талията или по цялата дължина на тялото. При някои модели те са подплатени с дантела, тюл или друга фина материя.

Тази тенденция силно се откроява в пролетните колекции за 2013 на Michael Kors и Alexander Wang.

Селектирахме за вас няколко ефектни черни рокли от британския онлайн магазин boohoo.com. Всички модели са вдъхновени от горещия тренд с изрязани мотиви. Не се колебайте да провокирате със секси тоалет за различни поводи като Нова година, семейни празници или клубни партита!

Автор: Делица Цонева