Narod.bg – нова българска социална мрежа

13
Добави коментар
_Teodora
_Teodora

Narod.bg – нова българска социална мрежа

Наско Атанасов

сряда, 4 Март 2009 14:22ч

С настроение, музика и празнично хоро пред храм паметник Александър Невски по случай 3 март стартира новата българска онлайн социална мрежа – www.narod.bg. Тя е съвместен проект на Аз Медиа и Бис БГ. Narod.bg е място в интернет, в което всеки може да общува виртуално, в реално време, със своите приятели и близки, да споделя снимки, видео и интернет връзки. По основни функционалност и възможности Narod.bg не отстъпва на водещите в света онлайн социални мрежи, с предимството, че съдържанието и интерфейсът на сайта са изцяло на български език.

„Мечтата ни е Narod.bg бързо да се превърне в любимо виртуално място за среща с приятели, близки и роднини за всички интернет потребители в България “ – споделя Калин Богацевски от Бис БГ – единият от създателите на мрежата.

Другият създател на Narod.bg Павел Павлов (също от Бис БГ) допълва: „В днешния забързан свят, социалната мрежа Narod.bg позволява да имаме пълноценни връзки с всички наши познати и приятели, хората с които искаме да поддържаме контакти. Изчезва необходимостта информацията (снимки, видео, записи и т.н) да се изпращат на всеки поотделно – публикувам само на едно място, но всички познати, виждат какво съм направил (ако съм разрешил). И обратно – само на една единствена страница, аз виждам всичко, което е било важно за моите приятели.“

„Narod.bg предлага нещо, което липсваше досега в родноезичното уеб пространство“, казва Жюстин Томс, собственик на Аз Медиа. „Социалната мрежа онлайн е място за общуване и споделяне с приятели. Затова Narod.bg ще се фокусира изцяло върху удобството на своите потребители, ще опитаме да бъдем максимално полезни в тяхното ежедневие, без да отвличаме вниманието им с реклами.“

Регистрацията и използването на Narod.bg са безплатни. Регистрираните потребители на Narod.bg могат да поканят своите приятели също да се присъединят и да възстановят стари приятелства и познанства като открият съученици и колеги от предишна работа, съмишленици по интереси и каузи и т.н.

Етикети: Интернет , мрежи , интерфейс , СЕК , Апис , НАП , сайт , уеб сайт , уеб , социална мрежа , снимки , проект , ГИС , онлайн , работа , България , ИТ , музика , Мрежата , скам , видео , информация , HR , ГИС , Аз Медиа , Жюстин Том , БИ , Narod.bg , социална мрежа , narod.bg Четете още: