„Нещо мръсно“ от Азис

1
Добави коментар
Debonair
Debonair

„Нещо мръсно“ от Азис

Новото видео на Азис, с което певецът смело нагазва в териториите на хип-хопа, вече е факт. „Нещо мръсно“ е с брутално скандален текст и не по-малко провокативен клип, в който блестят три от любимите модели на изпълнителя – Бояна Маринова, Карина Димова и бившата „Мис Стара Загора“ Галина Димитрова, едно от откритията на списание 69. Русата сексбомба е една от звездите и на еротичното танцово шоу „Вавилон“, което изнася програми из клубовете в цялата страна. Година след дебюта си в №69 Галя бе сред призьорките и в конкурса Playmate of the Year, припомнят нейни почитатели.

Само за броени часове „Нещо мръсно“ стана най-гледания клип в българския Интернет, като не липсват и възмутени коментари. Някои фенове изтъкват приликата в ритъма с хита на лято 2012 „Башмайсторска“, а други правят аналогии между рапирането в парчето и стила на рапера Бобо от „Дим да ме няма“. Не са пропуснати и намеците в текста спрямо Алисия („…стига ми се правила на Николета…“). Администраторите на YouTube пък не смогваха да изтриват копията на скандалното видео от сървърите си, тъй като нарушавало правилата на сайта.

Карина Димова в кадър от „Нещо мръсно“

Карина и Бояна са близки приятелки и извън снимачната площадка.

Галина Димитрова в Студио 69 през лятото на 2010-а – още преди да е станала „Мис Стара Загора“ и една от призьорките в плеймейт-конкурса.

Момент от снимките на „Нещо мръсно“.

(13810)

You can leave a response, or trackback from your own site.