Какво обаче да облечем на тази Нова година?

3
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Въпросът е доста „сложен, що се отнася до дамите. Нова година или някакъв друг празник, причиняват такава еуфория при дамите, че в продължение на дни се обмисля в детайли новогодишното облекло. Какво обаче да облечем тази година и да изглеждаме зашеметяващо? Ще ви разкрием последните тенденции, които нямаме съмнение, че ще ви допаднат изключително много.

Правило номер 1 е да избегнете цели и еднотипни облекла, тази година изберете нещо по-нестандартно. Ако решите все пак да заложите на рокля, не се замисляйте и прибавете малко по-пищен аксесоар, а нашата препоръка е рокля в две части.

Ще бъдете супер актуални ако заложите на копринена блуза и панталон, а ко той бъде в стил барок, то погледите няма как да не бъдат съсредоточени върху вас.

Забравете за паетите, вместо тях какво ще кажете за пера? Този сезон те са доста актуални, а с тях на празника ще се чувствате като птица, разбира се всичко с граници, за да няма ефект „оскубана кокошка”.

Стайлинга също е неизменна част от визията, дори доста по-важен и от облеклото. Препоръчваме вместо да пуснете гривата си, да я приберете стегнато, за да може лицето ви да е изцяло открито.

За грим препоръчваме да заложите на по естетсвен грим, като очите са тези, на които спокойно можете да обърнете малко по-специално внимание./news359

Париж/Франция