Тайна премиера за първи път в България

7
Добави коментар
raya
raya

Феновете на радио и телевизия The Voice ще гледат на голям екран дългоочаквано кинозаглавие първи в света

На 12-ти март от 20:00 часа в Синеплекс ще се състои първата Тайна премиера на филм, непоказван досега в нито един киносалон на планетата. Събитието е насочено към всички авантюристи и кинолюбители, които обичат изненадите – никой в залата няма да знае предварително кой ще бъде прожектираният филм. Само 200 зрители ще имат привилегията да присъстват на филмовото събитие този месец.

„Само аз знам заглавието на филма, но за нищо на света няма да го издам. Мога да кажа само, че е съобразен с вкусовете на младежката аудитория на The Voice“, сподели програмният директор на радио The Voice Катя Чонова. „Домакини“ на филмовото събитие ще бъдат Диди от Planet Voice, както и RnB изпълнителите Сантра и Кристо, които са и вечерни водещи в радио The Voice.

„Синеплекс се опитва постоянно да изненадва зрителите си и Тайната премиера е ново, готино, неочаквано и неправено досега в България събитие. Затова, когато от „The Voice“ ни предложиха партньорство, се съгласихме на мига. Избрали сме изключително атрактивно филмово заглавие, така че зрителите със сигурност ще са доволни, но …нищо повече няма да кажа“, сподели изпълнителният директор на Синеплекс Елеонора Стайкова.

Идеята за тайна филмова премиера идва от The Voice Дания, където събитието се провежда регулярно в рамките на 1 година при голям зрителски интерес. Ако първата Тайна премиера има същия успех и в България, ще се превърне в традиция. Билети за Тайната премиера могат да бъдат спечелени от ефира на радио и телевизия The Voice, както и да се закупят на касите на Синеплекс.