Дистрибуция и търговия на козметика – Инкозметикс АД

1
Добави коментар
incosmeticsjsc
incosmeticsjsc

Дистрибуция и териториална политика

Дистрибуцията на продуктите  от портфолиото на Инкозметикс АД е организирана по начин, който осигурява задоволяване на нуждите на всеки клиент и е в зависимост  от мястото, на което се намира и необходимото време за доставка.  Схемата за дистрибуция на компанията е гъвкава и обхваща доставки до всички дистрибуторски складове и складове на търговски вериги по график на база предварителни заявки.

В търговският отдел работят повече от 50 търговски представители, търговски представители ключови клиенти, супервайзори и регионални мениджъри. Ежемесечно обслужваме над 4 500 клиента – международни и местни тръговски вериги, супермаркети, минимаркети, дрогерии, специализирани магазини за парфюмерия и козметика, аптеки и други.

Търговският екип е специализиран в две направления:

Национален пазар – това е основната част от екипа работеща с минимаркети, малки хранителни магазини, специализирани магазини за парфюмерия и козметика, аптеки, специлаизирани търговци на едро с бързооборотни стоки.

Ключови клиенти – екипа от това направление работи с международни и локални вериги супермаркети и хипермаркети като Kaufland, Carrefour, METRO Cash&Carry, CBA, HIT, BILLA, Пикадили, Фантастико, др.

Територията на страната е разделена на следните административни търговски региони – София, Пловдив, Бургас, Варна и Мизия. Дружеството разполага с офиси в основните градове в страната. Централният офис се намира в София, а останалите в  Пловдив, Бургас, Варна, Горна Оряховица, Русе,Плевен, Монтана и Благоевград.