По Коледа в село Оходен стават чудеса

2
Добави коментар
ideainaction
ideainaction

По Коледа в село Оходен стават чудеса
декември 30, 2012

По Коледа стават чудеса! Така казват хората… Трябва да е истина, но аз мисля, че това не е само по Коледа! От опит говоря, не мога да си кривя душата!

И все пак си спомням реакцията на кмета на село Оходен, обл. Враца, когато му се обадих, за да му съобщя, че по Коледа ще изпратя първото дарение от книги и списания за новооткритото читалище в селото. Той само ми каза: „Ама значи чудеса наистина стават!“

Ех, че хубаво чувство! 

Когато на 27-ми декември гостувах в сутрешното предаване „Нашият ден“ по Българското Национално Радио с водещата Николета Атанасова, аз, щастлива от „Коледния подарък“, който получих от нея – няколко книги – дарение за „Новият дом на старите книги“ съобщих една новина. На същия ден тръгнаха 2 кашона, пълни с книги и списания по посока село Оходен, обл. Враца. На следващия ден 200-та броя книги и списания на различна тематика и от различен жанр бяха вече доставени от страхотните куриери на ЕВРОПЪТ 2000.

Обичам такива новини! Те ми поддържат положителната емоция до следващия път, а аз вече казах на кмета господин Иванов, че това няма да е единственото дарение за читалището. Те имат нужда от общо 3000 тома литература, за да могат да обособят библиотеката. Аз знам, че мога да помогна с помощта на всички хора с големи сърца, които познавам и с които ще се запозная!

Всеки, който желае, може да занесе лично или да изпрати книги и/ или списания на следните адреси в София:

« Previous Article
Ето ги първите календари!
December 21, 2012

Next Article »
С идея на TEDxBG 2013
January 7, 2013