Тайната на Чарлийз Терон за красиво тяло » ПОТАЙНОСТИ

7
Добави коментар
svetla58
svetla58

Чарлийз Терон е една от любимите ни звезди, защото носи усещане за тотална женственост и сексапил. Освен това едва ли някой може да оспори факта, че актисата винаги е в превъзходна форма.

Русокосата красавица полага особени грижи за кожата си. Тя отделя специално внимание на целулита, който според нея е „гибелно явление” за всяка жена и особено при известните дами, които постоянно са под светлините на прожекторите.

Една от тайните на страхотната блондинка е ексфолирането с кафе. Чарлийз смесва 200 грама от утайката с 1 супена лъжица зехтин и 1 супена лъжица незахаросан мед. След това разбърква добре сместа и я оставя да престои за два часа.

Преди пилинга с вълшебната смес, Терон взема горещ душ или вана за 10-15 минути. За да се отворят още по-добре порите на кожата, след банята тя разгрява допълнително тялото със затоплена хавлиена кърпа.

След това актрисата нанася на проблемните зони сместа с утайката от кафе, зехтин и мед. Масажира със силни движения, после обвива бедрата с фолио и ляга за 30-40 минути, като се завива със специално одеяло, което има загряващ ефект. След това измива утайката с прохладна вода.

Редактор: Делица Цонева