Маниашки Батман шах

1
Добави коментар
yApple

Започваме с информацията, че този шах ще изтръска от вас 800 долара. Това си е сериозна сума, особено в условията на икономическата криза, в която живеем от няколко години насам. Само че като видите за какъв шах иде реч, ще разберете, че ако го притежавате или дори само ако имате шанса да го докоснете, ще промените живота си завинаги.

Дъската е „стъпила“ върху Готъм сити, оградена е от 50 LED светлини, а от някакво потайно място сякаш в небето се прожектира знакът на Батман. О, да, определено искаме да имаме този маниашки шах! Всеки един детайл от изработката на целия комплект е изумителен и кара сърцето на истинските Батман фенове да протяга късите си ръчички и да вика „ИСКАМ ГО Т’ВАААА!“. Фигурките са брутално добри, като сред тях ясно ще разпознаете Жокера, Робин, Жената-котка, Питанката, Пингвина и др. Размерите им са различни в зависимост от това какво представляват, но не надвишават 12 см. Иначе самата дъска е 50×50 см.

Ако и вашите ръце, точно като нашите, развълнувано треперят върху клавиатурата, то най-добре натиснете тук, за да поръчате един Батман шах и да се свършва с тая пуста мъка!