Стройни бедра може да има всяка жена

10
Добави коментар
kozmo
kozmo

Вашето женско тяло съдържа приблизително 650 мускула. Във всеки един е вложена заповедта; използувай го или го загуби. Повечето жени вършат второто. Тъй като 65% от мускулите на тялото не се намират на бедрата и около тях, те често са недокоснати от заседналия начин на живот. Няколко изследвания показват, че до навършване на 55 години жените, които презират упражненията, загубват най-малко 40 % от силата си и 14% от мускулната си маса. На 64 години те не са в състояние да вдигнат предмети по-тежки от 6 кг.
Редовните ви силови занимания могат да предотвратят и дори да обърнат наопаки процеса на прогресивно отслабване на мускулите. Освен това те заздравяват костите, като се увеличава само тяхната плътност, но не и обем. Голяма част от физическите проблеми на младостта и старостта не са хронологични, а в действителност са последица от лошото хранене и обездвижване.
В шест отделни части ще разгледаме недостатъците на женските бедра, които могат да се отстранят с упражнения. Всички много добре знаем, че делът на краката в красотата на женската фигура е много глобален. Защо трябва да живеете с мисълта за цял живот, че това, което природата ви е дала, не подлежи на промени. Последователно ще ви помогна да отстраните плоската задна част на бедрата, твърде големия обем в горната част, тотално пълните си бедра, слабата им долна част, прекалено голямото разстояние в горната им част и слабостта им.

Стройни бедра може да има всяка жена