Спечелете прасенце-касичка

1
Добави коментар
pgp

Какво по-хубаво пожелание за следващата година би могло да има от това всички да сме здрави и с пълни джобове? Особено във време, в което всички казват, че пестенето е толкова важно.

На границата между 2012 и 2013 година LuckyStar.bg Ви дава възможност да спечелите символа на спестовността – прасенце-касичка, при това от първокласна керамика.

Вече парите Ви ще бъдат на сигурно място – в голееемия корем на това миловидно прасенце, което няма да Ви позволи да харчите безогледно, а напротив – ще Ви помага да съберете малко парички, с които да си купите нещо, от което наистина имате нужда!

То е достатъчно голямо, за да побере в себе си не само метални стотинки, но и хартиени банкноти. В същото време изглежда толкова добре, че спокойно можете да го използвате като декоративен елемент в интериора си. И не на последно място – то всеки ден ще Ви напомня, че е разумно да отделяте малки суми, когато това е възможно, за да можете да си позволите нещо по-голямо и по-хубаво в бъдеще.

За да участвате в томболата за този добре окръглен златист симпатяга, е необходимо да се регистрирате/влезете в профила си и след това да кликнете върху бутона „Участвам“. След това всеки приятел или познат, който се регистрира през Вашия уникален линк (ще го откриете в профила си), ще Ви донесе по един допълнителен шанс за печалба.

Краен срок за участие: 06 Януари 2013

Победители
Елена Тодорова Михнева, имейл: fairy_@

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.