Интериорни идеи със стари щайги

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Интериорни идеи със стари щайги

04.01.2013 г.

Хрумвало ли ви е някога, че една обикновена стара щайга може да се превърне в ефектна част от обзавеждането на дома ви? Всъщност щайгите са доста функционални и могат да се използват по най-различен начин. Предлагаме на вашето внимание няколко интересни интериорни проекта и идеи със стари щайги, които може сами да изработите и така да си спестите средства за нови мебели.

Малка странична масичка

Тази малка масичка е изработена от щайга и четири колелца за мебели – проста, но много ефектна. За да допълните рустикалната естетика, бихте могли да залепите на дъното на щайгата страници от стара книга или вестник – по ваш избор.

Поставки за обувките в антрето

Ако все още се чудите, какъв шкаф за обувки да изберете за антрето, тази идея може да ви е от полза. Монтирайте няколко щайги на стената в антрето и ги боядисайте в подходящи цветове. Докато решавате как композиционно да подредите щайгите, имайте в предвид какви обувки ще слагате в тях, защото за ботушите и високите обувки е необходимо щайгите да са в изправена позиция.

Библиотека за детската стая

Четири, подредени една върху друга, щайги и боядисани в ярки цветове, могат да се превърнат в страхотна библиотека за детската стая.

Рафтове за баня

В банята, като че ли все не ни достигат рафтове и шкафчета. С този проект, обаче, проблемът с липсата на място е решен. Тези малки щайги, закачени за стената на банята ще приютят всичките ви шишенца, гъби и т.н.

Кутии за вещи

Вместо да купувате нови кутии за вещи, използвайте наличните щайги. Единственото, което трябва да направите е да ги почистите и лакирате с лак за дърво.

Холна масичка

Тази холна маса, изработена от четири щайги, освен че е много стилна, е и практична, защото служи и като място за складиране на различни вещи. Просто подреждате щайгите, както е показано на картинката и вече имате чудесна рустикална холна масичка.

Кухненска секция

Ако имате нужда от повече рафтове в кухнята, то тази кухненска секция от щайги е перфектното решение за вас. Всички кухненски съдове са пред очите ви и за всичко има място.

Нощно шкафче

Това е най-лесният проект в публикацията, но всъщност, какво повече му трябва на едно нощно шкафче?

Ако се замислите със сигурност ще се сетите за още най-различни приложения на старите щайги и ще се вдъхновите за още проекти в стил Направи си сам. Бъдете креативни и не се притеснявайте да експериментирате.

Източник: pinterest.com
Посещения: 3689