Кралици на първите модни корици » Моден печат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Посрещнахме Новата 2013-та година с ентусиазъм и вълнение от всичко, които ще ни донесе тя в модно отношение. Дойде време да видим кои прекрасни дами са лицата на българските модни списания. Още от пръв поглед, кориците на януарските издания внушават много шик и романтика.

Лицето на първия брой на списание JOY е холивудската звезда с български корени – Нина Добрев. Позитивното излъчване на талантливата сладурана е подчертано женствена рокля с пайети, в магнетичен лилав нюанс. Младежка прическа и лек макиаж правят визията на Нина наслада за очите.

Съвпадение или не – звездите на две от дебютните издания за 2013-та година са приятелки! Родните красавици Яна Грудева и топмоделът Диляна Попова са лицата на Grazia и EVA. Яна излъчва абсолютен шик с малка черна рокля, пухени ръкавели и червен маникюр.

За разлика от нея, визията на Диляна е романтична и кукленска. Манекенката с божествена красота, прилича на порцеланова статуетка! Екипът на изданието е избрал нежна розова тоналност в облеклото и грима, допълнени от екстравагантна прическа.

Лицето на Elle за януари е неостаряващата Камерън Диас. Блондинката позира с рокля от круизната колекция на френската модна къща Chanel. От Harper’s Bazaar също залагат на ваканционно настроение в свежи цветове, предствяйки тенденциите при колекции Resort 2013, в двоен брой за януари и февруари.

Автор: Делица Цонева