Безупречна елегантност и класа от Gucci » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

След показаните колекции за сезон Pre-Fall 2013, с ръка на сърцето можем да определим предложенията на Gucci като наш фаворит. Всяка една дреха, аксесоар и цялостното звучене на модните сетове излъчват абсолютен стил и женственост, подправени от нотка дързост.

Новата колекция, която е създала бременната Фрида Джанини, носи вдъхновяващия полъх на ретро тенденциите. Топмоделите приличат на съвършени статуетки, благодарение на перфектните кройки и изящната линия на дрехите, която се „лее” около телата им.

В Pre-Fall колекцията на италианската модна къща най-силно се откроява военната тематика, представена чрез един изключително женствен маниер. Виждаме милитъри мотиви при изисканите палта и костюмите, а колоритът засилва усещането за този тренд.

Триъгълното деколте присъства при повечето облекла, дължината на роклите и полите е предимно около коляното. Панталоните са много шикозни с втален силует. При някои от елегантните вечерни тоалети виждаме и разкошна фина дантела.

По отношение на принтовете – дизайнерката залага на карето и смело посяга към леопарда. И ако има върли противници на животинските шарки, то сме убедени, че тази колекция би могла да пребори предразсъдъците, защото анималистичните мотиви са използвали много умело.

Цветовата палитра е белязана от богати наситени нюанси като тютюнево, кафяво, бургундово червено, синьо-зелено и допълнена от класическата графична гама на черно, бяло и сиво.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Минало и настояще от BCBG Max Azria

Just Cavalli Pre-Fall 2013: Шеметен и дързък стил

Chanel Pre-Fall 2013: френски шик с шотландски привкус