Хранителни добавки » Natrol » Акай бери » Билки за отслабване » AcaiBerry Diet

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на AcaiBerry Diet.Съдържание, начин на прием и дозировка на Natrol AcaiBerry Diet

По какъв начин действа AcaiBerry Diet/

Акайбери Дайет 60 капсули?

AcaiBerry Diet на Natrol подобрява резултатите при спазването на режим за намаляване на телесните мазнини, когато се комбинира с подходяща здравословна диета и тренировъчна програма. Акай е плодът на диво растение, обитаващо тропическите гори на Бразилия. Тези плодове са с доказано висок капацитет на абсорбиране на свободните радикали, т.е. имат силен антиоксидантен ефект. Адекватният прием на антиоксиданти осигурява неутрализиране на вредното действие на свободните радикали в организма, които се натрупват в резултат на постоянната физическа активност.

Начин на употреба:
Приемайте по 2 капсули, веднъж дневно, по време на хранене. Можете да приемате този продукт заедно с Acai (1000 mg) на Natrol®.Често задавани въпроси:
Какво съдържа формулата за стимулиране на метаболизма?
Този комплекс съдържа кофеин, екстракт от бял и зелен чай, екстракт от кола ядки и екстракт от зелено кафе.

NatrolAcaiBerry Diet цена

Разфасовка: 60 таблетки

В наличност

21.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на AcaiBerry Diet

Дневните дози и начин на Прием на AcaiBerry Diet Natrol са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт AcaiBerry Diet Natrol, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка AcaiBerry Diet, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си AcaiBerry Diet,ефективен ли е AcaiBerry Diet? Вашите мнения и отзиви за AcaiBerry Diet Билки за отслабване,са важни за нас!