Конна база „Нова Звезда“

1
Добави коментар
yasoo
yasoo

Публикувано на: 22.11.2010Публикувано в: Конни бази, Югозападен районПрочети още за: конни преходи, манеж

Конна база „Нова Звезда“

Конна база „Нова Звезда“ се намира в полите на планина Витоша, само на 30 минути от центъра на град София. Конната база разполага с 15 коня за конна езда. Могат да поемат хората, които имат желание да яздят в група: за начинаещи е до 8 човека, а за напредналите ездачи до 10 човека.

Базата предлага конна езда сред природата – преживявания които ще оставят във вас дълготрайни спомени, разтоварващи и анти-стресови разходки за отмора и удоволствие / за тях не е задължително да сте се качвали по-рано на кон!/. Предлагат също езда на манеж и обучение. Екстремни конни преходи. Нощна езда сред природата. Няколкодневни преходи. В базата може да се качите и да карате ATV, да ви повозят на двуколка, да ви разходят по Витоша, Люлин планина, Верила и чак до Рила планина. Конна база Нова звезда организира при желание на клиента обяд и вечеря на открито сред екзотични животни, може да бъде извикан и оркестър.

В Нова звезда има и  зоо кът, където може да видите пауни, гълъби, фазани, кокошки, яребици, водоплаващи, кеклици, елени, и много други животни. След ездата разбира се пак с предварителна заявка може да си поръчате релаксиращ масаж. Ако не ви се тръгва от конна база Нова звезда то може да ви осигурят от 5 до 7 места за преспиване.

www.ezdabg.com