Chillerama / Страхорама (2011)

2
Добави коментар

## Участват:  Брент Коригън, Адам Рифкин, Сара Мъч, Рей Уайтс, Ерик Робъртс, Ентън Трой, Джо Дейвид Мур и други.

## Продължителност: 115 min

 

## Резюме: Последната вечер, когато ще затвори врати последното drive-in кино в Америка. Собственикът Сесил Б. Кауфман, решава да направи панорама на четири филма на ужасите, толкова редки, че не са били показвани пред публика никога.

 

Издържани в традициите на сапунените филми на ужасите показвани по американските кинотеатри през 60-те и 70-те, пародирайки ги, тези 4 филма, създадени от 4-ма различни режисьори ще ви карат да се смеете от сърце. Използваните „специални“ ефекти от времето на нямото кино, сега показани в цвят допринасят още повече за това.

 

Първият филм, „Уадзила“, като че ли говори сам за себе си. Но не. Става въпрос за огромен сперматозоид, атакуващ Ню Йорк.

 

Вторият, „Аз бях тийнейжър-върколак“ е издържан в стила на гей-мюзикълите и проследява превратностите в живота на гей тинейджър, охапан от върколак.

 

Третият филм, „Дневника на Анн Франкенщайн“, който безспорно е най-стойностният, заради прекрасното изпълнение на Джоел Дейвид Мур, разказва, как ръководени от дневника на Ан Франкенщайн, Адолф Хитлер и Ева Браун се мъчат да създадат супер-човек за да спечелят войната.

 

Четвъртият филм, „Зом-БИ-филм“, затваря рамката на целия филм, като зрителите на първите три стават участници в действието, нападнати от свръх сексуални зомбита.

 

Chillerama.2011.BRRIP.X264.AAC.CrEwSaDe