Алиция впечатлила с гласа си Патрик Суейзи

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Българката Алиция Хаджиева впечатлила с гласа си холивудския актьор Патрик Суейзи. Срещата й с наскоро починалата звезда се състояла на кинопремиера в САЩ. Алиция му изпяла песента „She’s like a women“, Суейзи се заслушал в гласа й и после разговаряли.

Алиция Хаджиева стартира кариерата си в България, но преди 15 години прави остър завой в кариерата си и заминава за Холивуд, за да осъществи своята мечта. В Лос Анджелис тя завършва най-доброто училище за поп певци. „Всички преподаватели баха очаровани от гласа ми“, похвали се Алиция пред Нова тв.

За кратко обаче тя се отказва от певческата си кариера и създава магазин за бижута във Филаделфия. Магазинът й бързо набира скорост и повечето от холивудските знаменитости са големи фенове на бижутата, които създава Алиция.

Наскоро тя се завърна на сцената с албум, издаден в Лос Анджелис, озаглавен „So mysterious“ („Толкова мистериозно“). Премиерата на албума бе в дворец в Лос Анджелис, а всички песни, включени в него са авторски.

Сега певицата подготвя български албум, в който ще включи песента „Мярка за любов“

Пред Нова нашенката изпя на живо Happy Birthday за рожденичката Калина Крумова с нестандартен, плътен и запомнящ се тембър. „Знам коя съм и гласът ми е моята сила“, сподели Алиция.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти