Украсете коледната елха и спечелете ваучери за гориво

2
Добави коментар
pgp

За да участвате в играта, трябва да се включите в приложението „Коледна елха, което се намира на фейсбук страницата на организатора.

За да се валидират победителите в играта, е необходимо те да се регистрират с име, фамлия, телефон и имейл адрес.

Всеки участник трябва да създаде своя коледна играчка, като качи снимка с подходящо съдържание. След завършването и тя се окачва на виртуалното коледно дърво.

Всеки участник има право да участва само с една създадена от него играчка.

В зависимост от натрупаните гласове, играчките на потребителите ще променят позицията си върху коледното дърво – колкото повече гласове е получила една играчка, толкова по-близо до върха на дървото ще се намира тя.

Наградите, които ще бъдат раздадени след края на играта са следните:

1 голяма нагрда – ваучер на стойност 100 лв за гориво от бензиностанция РОМПЕТРОЛ

10 малки награди – ваучер на стойност 20 лв за гориво от бензиностанция РОМПЕТРОЛ

9 малки награди – ваучер на стойност 20 лв за гориво от бензиностанция РОМПЕТРОЛ за участници, поканили 5 или повече приятели да се включат в играта.

Краен срок за участие: 20 Януари 2013

Победители
Снощи точно в 23:59 ч. официално приключи играта ни „Коледно дърво“. Името на победителят, събрал най-много гласове за своята играчка (94), е Маргарита Георгиева. Тя ще получи от Ромпетрол България ваучери за гориво на стойност 100 лв.

Следващата седмица на 28.01 ще обявим кои са останалите 19 победители, чиито имена ще бъдат изтеглени на томбола.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.