Секретна техника, която сбъдва всяко желание

1
Добави коментар
savitar
savitar

Замисляли ли сте се някога каква колосална  сила е заложена във вас? Сигурно  в дълбината на душата си знаете, че не правите всичко, на което сте способни. Със сърцето си разбирате  и с тялото си усещате, че някак се боите да живеете с пълна мощ…

Колко пъти сте си казвали: „ От утре ще започна да действам с пълна сила, без да обръщам внимание какво ще кажат околните”.

Още утре ще направя това, което така силно искам, но се страхувам!

Ще направя всичко, за да постигна мечтата си!

Ще създам изобилие от любов, щастие, здраве, богатство в моя единствен и толкова ценен живот!

 Ако все още сте само в сферата на пожеланията, точно сега – в навечерието и в  първите дни на Новата година, е време  да си обещаете, че ще  доведете до край намеренията си.

За това ще ви помогне проверена  секретна техника за изпълнение на желанията.

Но преди да посеем семената на желанията си, трябва да създадем благоприятна почва за това. Тъй като разполагаме с  много малко време  до началото на Новата година, веднага минаваме към действие. Осигурете си  тихо и спокойно място, останете насаме със себе си и се отдайте на спомени.

Спомнете си онези хубави моменти, които сте преживяли през изминалата година. Може би сте си намерили нова по-добра работа или сте срещнали любовта на живота си  и сте и се радвали известно време(няколко дни, седмица, месец…, а после бързо сте свикнали с хубавото и сте престанали да изпитвате благодарност за това).   Мислено благодарете на Вселената за всички добрини, които получихте през изминалата година. Направете го искрено, от  сърце.
Благодарете и за тези уроци, които получихте през изминалите дни.
Освободете душата си и дома си от всичко ненужно: простете на тези, на които все още сте обидени; подарете или раздайте всички вещи, които до сега сте пазили „за всеки случай”, „за късмет” или защото  са ви „харесали преди сто години”.

И сега с чиста и свободна душа можем да пристъпим към тайнството на „засаждането” на желанията.

Пригответе си лист и писалка и да започваме:

ЗАПИШЕТЕ желанията си на листа. ОПИШЕТЕ ги подробно: с всички детайли, срокове – точно и конкретно. Не просто си ги намисляйте, а ги запишете. Така ще подредите мислите си, а и ще помогнете да се „съюзят” лявото и дясното мозъчно полукълбо, което увеличава шанса ви за успех.
Формулирайте ги в сегашно време, все едно, че вече са се осъществили.
Изберете си тези желания, които раждат силни усещания в тялото ви. Да са разбираеми  за Тялото и Душата, а не само за Ума. Не просто „Аз съм здрава”, а „Аз съм пълна със сили и енергия”. Нека да бъдат такива, които ви въодушевяват. Ако желанието не събужда у вас никакъв душевен трепет, значи то е неискрено или не е ваше.
Отбележете върху листа за какво ви е това желание. Какво ще получите, когато се изпълни то? Как ще се чувствате? Как ще се отрази на вас и на другите около вас?
Не си пожелавайте нещо, което може да  навреди на другите.
При формулировката използвайте позитивни форми и не си служете с  частицата „не”.  Например желанието „Не желая да бъда пълна” заменете с „Желая да бъда стройна, привлекателна, обаятелна”. Избягвайте негативните думи-образи: болести, тъга, проблеми, трудности.
И сега следва оня вълшебен ритуал, който е способен да сбъдне всяка мечта – ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА, т.е.  завъртането на картинката със сюжета на вашата мечта във въображението ви. Вижте във фантазията си осъщественото си вече желание, в което вие изпълнявате  главната роля. Усетете радостта и възторга от постигнатия резултат. Колкото може по-често извършвайте визуализацията.
Твърдо и безусловно вярвайте, че желанието ви ще се сбъдне и действайте.
Съставете ПЛАН за постигане на желания резултат и всеки ден извършвайте поне три действия, които ще ви доближават до целта.

Нека в Новата година всички ваши желания се сбъднат! И не разрешавайте на никой, и на нищо да ви попречи.

А аз ще си мечтая да дойде моментът, в  който ще си кажете: „ Достатъчно! Омръзна ми да живея така! От утре си разрешавам да действам с пълна сила!” Да разгърнете рамене, да вдигнете гордо глава, а на мен да ми остане само едно: ДА ВИ ПОМОГНА ДА ЗАЖИВЕЕТЕ ЖИВОТА, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕТЕ!

Оставам в очакване на този миг с вярата, че ще се осмелите да превърнете мечтите си в действителност! Толкова много хора са го постигнали! Можете го и вие!

< Предишна

 

Следваща >