Спечелете прахосмукачка, възглавница Дормео или влагоабсорбатор

0
Добави коментар
pgp

Участието в играта е обвързано с покупка. За да получи наградата си, печелившият участник трябва да представи на куриера продукт, под стикера на който е изписан печелившият седем-символен код, обект на настоящата Рекламна Кампания (Промоция), както и касова бележка за покупка или баркод от кутията на продукта.

Закупете АЕРО 360, влагоабсорбатор, 450г с промоционален стикер:

От вътрешната страна на всеки промо стикер има седем-символен код, включващ цифри и букви.

Регистрирайте кода под стикера на продукта, като изпратите SMS на кратък номер 1750, валиден за всички мобилни оператори, или регистрирайте кода на фейсбук страницата на организатора. Стойността на един SMS е 0.29 лв с ДДС за абонати на Globul и 0.30 лв с ДДС за абонати на Mtel и Vivacom.

С всеки регистриран код участниците в промоцията участват в разпределение на следните награди на случаен принцип. (Всеки участник е уведомен незабавно след регистрацията на кода дали печели малка награда.) – малки награди 300 бр. влагоабсорбатора АЕРО 360, 450г – малки награди 30 бр. антиалергична възглавници Dormeo – големи награди 3 бр. антиалергична прахосмукачка DYSON

Един промо код може да бъде регистриран само веднъж и да спечели само една награда. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове, но може да спечели само веднъж от всеки вид награда.

Участниците ще разбират дали получават или не получават награда веднага, с автоматичен SMS, съобщение на съответния Интернет адрес или имейл съобщение, в случай че са предоставили имейл адрес.

Участниците ще имат право да участват в томболата за спечелване на големите награди (3 бр. антиалергична прахосмукачка DYSON) в тегленето на томболата на 08.03.2013.

Краен срок за участие: 07 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.