Майли Сайръс си легна с тийн идола Хари Стайлс

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Никоя звезда не може да се мери с Майли Сайръс по фото активност в социалната мрежа. От време на време Риана и Ким Кардашиян се опитват да я задминат, но 20-годишната блондинка бързо публикува 10-ина нови снимки и смело ги избутва от състезанието.

Снощи звездата на Disney изненада феновете си с кадър, представящ нея и тийн идола Хари Стайлс в едно легло. На втората фотография пък актрисата, заедно със сестричката си Ноа, която е истинско нейно копие, целуват изпълнителя от One Direction.

Само че не истинският певец се мъдри в постелята на сгодената Майли, а картонен модел с неговия образ. След публикуването на снимките, феновете на блондинката засипаха профила ѝ със запитвания дали той е новата ѝ тръпка. Но актрисата побърза да им отговори, че кадрите са просто шега и тя е в щастлива връзка с Лиъм Хемсуърт.

Иначе закачката идва точно след раздялата на 18-годишния Стайлс с 23-годишната кънтри звезда Тейлър Суифт. Двамата имаха кратък едномесечен романс, който, според световните медии, е приключил с жестоко скарване.

Ако искате да сте в крак с любопитните новини от света, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!