Камен Калев организира кастинг за роми актьори в новия си филм

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Режисьорът Камен Калев организира кастинг за роми актьори в новия си филм. Подборът ще се проведе в Провадия, Русе и София. Първи ще бъде кастингът в Провадия на 7 януари от 12 часа в Читалище „Алеко Константинов“. Желаещите от Русе могат да се явят на 8 януари 2013 г. между 10:00 и 17:00 ч. във Военния клуб на ул. „Одрин“ № 4. В софия кастингът ще протече в рамките на два дни – на 11 и 12 януари 2013 г. между 11:00 и 17:00 ч. в София на ул. Искър 18Б.

Търсените персонажи за главните женски роли са намомичета и жени от ромски произход между 16 и 40-годишна възраст. За прослушването не се изискват специфични актьорски умения или предварителен опит на сцена или пред камера.

Снимките на новия филм ще се проведат в България и Франция през пролетта на 2013 г. 

Предстоящи кастинги в Шумен, Тетевен, Разград, Велико Търново, Кнежа, Пловдив, Стара Загора и др.

Организаторите молят желаещите да се явят на кастинга, да уведомят за това предварително!

Тел. за контакти 0885 507 425
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.facebook.com/KastingFilmKamenKalev

Камен Калев е режисьор с доказано име и опит в българските и европейски кино среди. Със своите първи филми той взима участие във филмовите фестивали в Сараево, Берлин, Ню Йорк, Стокхолм, Кан и други. Автор е на над 60 комерсиални и музикални видео клипа. Два от неговите предишни филма „Източни Пиеси” и „Островът” са били представени на престижния кинофестивал в Кан, Франция. Филмите на режисьора са били разпространявани в над 20 европейски страни, а във втория проект – „Островът” главната женска роля се изпълнява от световноизвестната актриса Летисия Каста.

Източник: http://www.waterfrontfilm.net/