Модна находка: шарени гумени ботушки » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Валежите от дъжд и сняг са характерни за зимния сезон и често се случва да развалят бодрото ни модно настроение. В такива моменти, се осланяме на ярки и шарени модни находки, които внасят свежест и колорит в ежедневието ни. Затова ви съветваме никога да не пренебрегвате интензивните багри през зимата. Те придават страхотен облик на визията, дори през най-мрачните дни.

Днес ви предлагаме да разгледате нашите предложения с уникални цветни гумени ботуши, които са ултра практичен избор за студените месеци. Те предпазват краката от влагата, супер актуални са и са перфектен моден акцент за вашия стрийт стайлинг.

А, какво по-хубаво от функционална модна находка? Гумените ботуши вече са трансформирани в абсолютен фешън аксесоар. Шарени и закачливи принтове им придават уникално свежо звучене, което гарантира вашия уникален зимен стил.

Днес избрахме за вас няколко симпатични цветни модела от колекцията на британския магазин NewLook. Артикулите са на много атрактивни цени и може да ги намерите в онлайн сайта newlook.com.

Автор: Делица Цонева