Спечелете супер часовник Lotus, чадър на Porsche Design и ваучер за луксозна автомивка Bubbles

2
Добави коментар
pgp

Всеки Участник, има право да попълни регистрационна форма за участие в Играта, в която вписва своите три имена, телефонен номер, електронна поща и постоянен адрес.

1. Попълването на регистрационна форма за участие в Играта дава възможност на Участника да участва в томбола единствено за наградите, предвидени в настоящите Официални Правила.

2. Всеки Участник има право да участва само веднъж.

3. Един участник има право да спечели само една награда от Играта.

4. Организаторът на Играта си запазва правото по всяко време, независимо от това на кой етап се намира Играта, включително преди или след теглене на наградите от Играта, да анулира участието на всеки Участник, участвал в Играта при нарушение на настоящите Официални Правила, без да дължи компенсация или друг вид обезщетение за анулирания Участник.

Наградите в Промоцията са както следва:

1: Часовник Lotus, 2. Комплект сгъваем чадър Porsche Design The Essence и тестов аромат Porsche Design Titan 1,2 мл, 3: 5 талона за еднократно вътрешно и външно измиване на автомобил.

Печелившите участници ще седем –един часовник, един комплект от Porsche Design и петима с талон за измиване на автомобил, изтеглени чрез томбола от всички гласували, в края на Играта. Тегленето ще се извърши след приключване на гласуването в офиса на организатора в присъствието на комисия от организаторите.

Имената на спечелилите ще бъдат публикувани на интернет страниците на Организатора на Играта. Представители на Организатора на Промоцията ще се свържат с печелившите по телефона или ще изпратят съобщение на електронната им поща. В случай че представителите на Организатора на Играта не успеят да се свържат със спечелилите Участници, последните се считат за уведомени за спечелените от тях награди от датата на публикуване на имената им на интернет страниците на Организатора на Играта.

Краен срок за участие: 08 Февруари 2013

Победители

Комисия от списание BBC Top Gear България изтегли победителите в играта във Facebook.

Голямата награда – часовник Lotus, спечели Петя Горанова, гласувала за Audi.

Сгъваемият чадър на Porsche отиде при Светлана Колева, избрала именно германската марка като
любима. Петте талона за измиване на автомобил печелят Цветослав Пенчев,
Даниел Марков, Георги Георгиев, Катрин Делчева и Адриан Паригвоздев.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.