Celluon създаде напълно функционална холограмна клавиатура

2
Добави коментар
wweb
wweb

Искате клавиатура която е толкова малка, че може да я носите навсякъде с вас – дори в джоба на дънките? Клавиатура, която да е съвместима с всеки компютър, смартфон и таблет. И все пак размерът ѝ да не излиза от концепцията на обикновените клавиатури. Magic Cube е аксесоар от ново поколение, който събира в себе си всички горни качества.

Той представлява малка и лека кутийка, която възпроизвежда напълно функционална клавиатура и виртуална мултитъч мишка върху всякакви повърхности, с помощта на вграден лазерен проектор. Аксесоарът комуникира с останалите устройства чрез Bluetooth.

 

Magic Cube поддържа работа с богато разнообразиео от платформи – iOS, Android, Mac OS X, Windows и Windows Phone. Това прави иновативната клавиатура, най-добрия аксесоар за всякакви настолни компютри, смартфони и таблети (вкл. iPhone, iPad и iMac).

 

 

Кутията Magic Cube се предлага в четири цвята – червен, бял, черен и сребро. Цената на аксесоара е 149.99 щатски долара и може да бъде закупен от сайта на производителите от Celluon.