Фрази за свалки от Div.bg

1
Добави коментар
yApple

Ние в редакцията на Div.bg сме доста свежи типове. Особено когато се стигне до свалянето на мадами. Толкова ни бива, че понякога и женската част от екипа успява без да иска в това начинание. Но това е друга история. 

Напоследък, не знаем защо, но все по време на обяд, започваме да си говорим за най-идиотските реплики, които мъжете казват на жените, за да ги свалят и съответно за най-нелепите, които колежките са чували някой обрусеник в бара да използва срещу тях. Същевременно сме ставали свидетели на изявите от този тип на наши колеги в бара. И някои от нас не бяха прекалено пияни, за да запомнят. Та така се роди идеята да систематизираме и изтъкнем фразите за свалки, които са доста идиотски, странни, налудничави, неразбираеми и най-вече неработещи.

Много ли болеше?

Това e стар, изтъркан и доста дебилен подход. По принцип тя трябва да ви зададе въпрос, като „Какво? Кое? Кога?“ и вие съответно да се направите на много умни с отговора „Когато падна от Рая. Ти сигурно си ангел.“ Освен че подходът е ужасен и банален, защото това вече всички са го чували, може пък някоя мадама да не се навие да играе в малкия ви театър и вместо да кара по сценарий, да ви повали с някоя реплика, като „Гледай теб да не те заболи!“, „Болеше, но да те гледам повече ме боли.“ и т.н. Все реплики, които няма да ви стоплят сърцето.

Имам левкемия, хайде да правим секс

Жестока фраза. Ясно е, че по този начин младежът иска да накара девойката да прави с него секс от съжаление. Но тя едва ли ще ви повярва. Е, има и такива, които вярват, но после какво – ще я лъжете, че са ви спасили и вече не ви грози смъртна опасност или ще се ожените и тя ще чака няколко години, а после ще ви попита „Абе, какво стана с твоята болест, нямаше ли да умираш?!“

Коя песен да ти викна на DJ-я?

Тъпо, тъпо, тъпо! Ако искате да поздравите една мадама с някое парче, просто го направете. Пуснете ѝ песен по ваш избор. Ако ѝ се разтрепери прическата, значи може би сте от една порода. Ако стои и ви гледа с каменна физиономия или сякаш ѝ е лошо, оставете я да си слуша Джъстин Бийбър и се придвижете възможно най-скоростно към момиче с по-голям потенциал.

Да ударим по няколко шотчета?!

Thinkstock/Guliver

Малко е стряскащо да обикаляте баровете с табла шотове и да изниквате от нищото пред мадамите, предлагайки им да обърнете по няколко шота. Всяка от тях би си помислила, че искате да я напиете и да се възползвате от нея по най-долен начин. Освен това няма да се отрази много добре на финансите ви. Как да напоите цяло заведение с мадами, имайте предвид, че някои от тях са всестранно развити, точно там, където не подозирате и могат да ви надпият, да ви изпразнят чашките най-безцеремонно и да ви пратят да си ходите по живо, по здраво.

Имаме един спор с моя приятел. Ще ни помогнеш ли да го разрешим?

Това е съвсем реална ситуация. Седят си двама младежи в заведение и се чудят коя двойка кифли да заговорят. После пък започват да се чудят как е най-добре да го направят, че пиленцата да им вържат. И така отива единият при двете моми и им казва „С моя приятел имаме спор. Ще ни помогнете ли да го разрешим? Чудим се кое е по-добре – да ви поръчаме по едно или направо да ви поканим на нашата маса?“. Съвсем естественият отговор, който се отронва от устните на мадамите, е „Нито едно от двете“. После продължават с жестокостите, като казват, че едната я боли главата, а дружката ѝ трябва да се прибере да си изпие хапчетата, защото иначе полудявала. Разбира се, че това си е чиста подигравка. Момичетата просто са отегчени и искат да им се разкарате от погледа.

Как е на нощното шкафче?

Може и да се чудите какво е това. Навярно това се е питало и момичето, когато наш колега я атакува с тази реплика. Ситуацията беше следната: момичето е излязло с млада влюбена двойка – на около 5 до 7 дни, на около 3-4 бири. Естествено младежът и неговото гадже не спират да се мачкат и лигавят цяла вечер, а момичето с тях просто стои отстрани и се чуди какви да ги върши. Та, фразата за нощното шкафче можеше само още повече да я потисне и да я накара да се чувства още по-зле.

Хайде да се поцелуваме

Тази реплика трябва да върви с голяма табела „ЗАБРАНЕНО!“ в главата на всеки пич. Освен че е признак на груба селска проява, тя не само шокира, но и отвращава мадамите. След като я изръсите пред някоя жена, бъдете готови тя да ви се присмее така шумно и саркастично, че да ви се иска по-скоро да се превърнете в малка, малка, миниатюрна прашинка и някой веднага да ви стъпче, отколкото да я гледате как ви се подиграва. Това, разбира се, в случай, че не сте пияни до козирката. Ако сте пияни, ви е все тая дали мадамата ви се присмива, но пък като нищо може да си изпросите някой шамар, а като се има предвид колко са бойни днешните жени, може и да ви смели от бой. А това, пичове, е падение.