Диана Дафова осма в американска Топ 100 музикална класация

8
Добави коментар
komarito
komarito

© Sofia Photo Agency
 

Българската певица Диана Дафова стигна до осмо място с песента One World в музикалната класация на New Age Reporter в Америка, съобщава БГНЕС. Песента е композирана от певицата по текст, написан от нея и Робърт Фрай и е част от последния й албум Charisma – One World in song.

В албума красивата изпълнителка влага цялото си творческо и музикално дарование, за да отправи духовно послание към човечеството за мъдростта, произлизаща от живота и философията, за любовта – началото на всички начала, и за силата на доброто – ценности, които са еднакво значими навсякъде по света. Албумът се разпространява в повече от 25 страни, като в Холандия е отличен с приз „Албум на седмицата“ през октомври.

Една от песните в него – Taliesin, спечели първа награда в категорията World и трета награда в конкурса за композиция в USA Songwriting Competition 2000. Charisma – One World in song може да бъде намерен от 2 септември във всички най-големи магазини в САЩ. Той се разпространява в Европа, Азия и на територията на цяла Северна Америка.

Етикети: Диана Дафова, Charisma, Холандия, САЩ, Северна Америка, Европа, Азия