slava.bg – Новини – И Венета Райкова, и Карбовски отиват в ТВ7 от лятото

3
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Венета Райкова и Мартин Карбовски ще последват Иван и Андрей в ТВ7, но чак след като свърши летният сезон, научи ШОУ. Продуцентите „Телеман“ нямали намерение да подновят договорите си с Нова тв, които изтичат през август.

Само ден след като ТВ7 представи новите си лица от „Междинна станция“, Нова тв отвърна на удара със съобщението, че Нана ще продължи да води в нейния ефир „Съдебен спор“. С нея е останал и главният редактор на предаването Жоро Игнатов. На мястото на съдия Искра Онцова пък ще има цели двама нови арбитри. Онцова ще съди в ТВ7, а двамата нови съдии в Нова тв са топ юристите Иван Сотиров и Ирена Александрова.

В неделя близката приятелка и колежка на Нана Гладуиш Искра Онцова заяви, че водещата няма да е повече част от екипа на юридическото предаване на „Междинна станция“. Дори каза, въпреки че е добре и възстановяването й от химиотерапиите върви отлично, Нана е решила да се откаже от работата си в телевизията. „На всички ни е мъчно за това, но го приемаме“, заяви Искра. Според Иван и Андрей форматът на „Съдебен спор“ спокойно можело да се реализира и без водещ, въпреки че имали предвид няколко варианта. В ТВ7 обаче те ще го реализират по лиценз, тъй като марката „Съдебен спор“ се държи от Нова тв.

Бившата жена на Иван също вече е получила покана да се върне в Нова тв, научи ШОУ. Старият ѝ приятел Жоро Игнатов дори лобираше пред Иван и Андрей тя да се върне с рубрика в „Станция Нова“, след като беше сменена от Кали като водеща на „Споделете с…“. Продуцентите обаче се опънали на предложението, най-вече защото появата й отново в предаването щяла да доведе до напрежение в екипа. Сега теренът е разчистен, а Жоро Игнатов е на път да се превърне в продуцент при така оголената програма на първата частна телевизия у нас.

Снимка: Фейсбук