Дупето на Кандис в огледалото

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Родена в Южна Африка, Кандис Суанепул със сигурност обича високите температури. Ето защо не се учудихме, когато разбрахме къде е на почивка. Далеч от снежните виелици и студове, красавицата се излежава под жарките лъчи на бразилското слънце.

25-годишната манекенка на Victoria’s Secret със сигурност се харесва по бански. Както още няколко хиляди души по света. Тя не пропусна сгодния случай да се похвали с прелестите си на своите фенове.

Кандис се снима в огледалото с мобилния си телефон, но така, че дупето й да е на показ. Банският в две части е доста изрязан, но това очевидно не притеснява блондинката. И как иначе! Тялото й е перфектно до последния сантиметър.

Всъщност поводът за снимката е самият бански, който й е бил подарен от американски бранд. Кадърът е правен не в някой случаен хотел, а в собствения дом на Кандис. „Ангелът” е със своя партньор Херман Николи от 6 години, който е родом от Бразилия. Това обяснява защо госпожица Суанепул е решила, че би било добра идея да притежава къща именно в тази топла страна.

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

Victoria’s Secret