„TV7“ СПРЯ ИЗЛЪЧВАНЕТО КЪМ „БУЛСАТКОМ“

1
Добави коментар
Martina_Radeva
Martina_Radeva

„След продължилото повече от две седмици извиване на ръце от страна на Булсатком споразумение не беше постигнато. Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети. Нашите условия – взаимоизгодни и пазарни, не бяха приети до края на работния ден вчера и това принуди телевизията да предприеме тази крайна мярка“, коментират от ТВ7.

От началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите, за да не губят достъпа си до качествена публицистика и обективни новини.

„От позицията си на монополист Булсатком налага едностранно неизгодни за телевизията условия, поради което ние сме принудени да защитим авторските си права и труда на работещите в медиите ни. Обръщаме се към зрителите ни да приемат сигнала ни ефирно, за да продължават да гледат програмите на TV7 и Super 7. Ако нямате достъп до ефирния сигнал на TV7, обърнете се към най-близкия добросъвестен кабелен оператор. Ние ще продължаваме да работим за вас и да предлагаме все по-качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания“ заявяват от телевизията.

Повече информация как да приемате сигнала на TV7 и списък с кабелни оператори, които излъчват сигнала на TV7 можете да намерите на: http://tv7.bg/news/society/9596852.html