Пропаднал заради жена гние в шахта, трима умрели до него

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

„Снощи изкарах 12 лева – купувам си алкохол и закуски. Не мога да си позволя чорба, тя е 3-4 лева.

Бях в Испания, изкарах добри пари, но жената с която бях ме заряза. Това призна клошарът Сашо пред Нова телевизия. „В една война няма само един виновен. Не мога да обвиня само нея“, разказва лаконично клетникът, който се е пропил и в момента е алкохолик.“Докато имах пари, имах и приятели. Не крада, а прося. Свърших парите и тримата ми приятели изчезнаха, отидоха в друг квартал. Сега съм съм в тая смотана тъпа шахта. Като не пия се задушавам. Не усещам кога припадам. Гълтам си езика и 4-5 минути максимум, ако няма кой да ми извади езика, ще ме вади Гражданска защита“, споделя още Сашо.

Бездомникът признава, че обикаля Студентски град за да търси пиячка. „Студентите оставят по нещо“, казва клошарът, който има средно образование – „Двигатели с вътрешно горене“. „Снощи изкарах 12 лева – купувам си алкохол и закуски. Не мога да си позволя чорба, тя е 3-4 лева. Готвено не съм ял от една седмица. Ходя до тоалетната навън, къпя се в село Железница, където банята е безплатна. Събираме се барабите, взимаме пиене, ядене и отиваме в Железница“, разказва клошарът.

„Майка ми умря, баща ми – не знам. Той е от Кюстендил. Майка ми го напусна, той се пропи. Леля ми ме вкара в дом, само тя ми е правила подаръци. Но това е, когато съм бил на 12-13 години. Бяхме преди време в една шахта до Баба Яга в центъра на София. Трима умряха до мен от алкохол. Аз извадих едната жена „, разкри още клетникът.

„Бобо, дето пее „Дим да ме няма“ с Графа, седеше на един чин с мен“, спомня си Сашо.   

БЛИЦ

13/01/2013