Спечели 50 петдневни почивки за 4 или 100 000 плюшени одеялца от Milka

1
Добави коментар
pgp

Период на промоцията: 23 Януари 2013 г. – 31 Март 2013 г.

Продукти участващи в промоцията – всички Milka продукти с промоционален стикер на тях (съдържащ информация за участие в промоцията).

За да получат награда от промоцията, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, опаковките със залепените на тях стикери с печеливши кодове.

Механизъм на промоцията:

Закупете Milka продукти с промоционален код.

От вътрешната страна на всеки промоционален стикер има девет-символен код, включващ цифри и букви. Участниците могат да изпращат кода със SMS на номер 1080 (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно в интернет на адрес: www.milka.bg или www.facebook.com/milka.bg. Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мобилтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на GLOBUL.

С всеки регистриран код участниците в промоцията участват в разпределение на следните награди: Малки награди – 100 000 (сто хиляди) бр. одеялца 

Всеки участник е уведомен незабавно след регистрацията на кода дали печели малка награда. 

Участниците в промоцията, които регистрират 5 кода (от един и същ мобилен номер или регистрирани през интернет) участват в разпределение на големите награди. Големите награди се теглят чрез томбола от всички участници, изпратили 5 кода (чрез sms или регистрация в интернет) в рамките на цялата промоция (23 Януари 2013 г. – 31 март 2013 г.) – тегленето ще се проведе на 03 Април 2013 г. 

Големи награди – 50 (петдесет) бр. пет дневни почивки в спа хотел за четирима с включена закуска.

Участниците, изпратили 5 кода преди 23.01.2013 ще имат право да участват в томболата за спечелване на големите награди в тегленето на томболата на 03.04.2013, но няма да могат да участват за спечелване на малките награди в същия ден.

Краен срок за участие: 01 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.