Линдзи Лоън откраднала гривна на Лиз Тейлър видяна 9194 коментари 17

2
Добави коментар
DANY-DANTES-pr
DANY-DANTES-pr

Изглежда, че славата на крадла продължава да преследва актрисата Линдзи Лоън. Този път една от медицинските сестри, които се грижели за Елизабет Тейлър в последните години от живота й, обвини Лоън, че е откраднала скъпа гривна на легендарната актриса.

Информацията беше разкрита от сайта Radar Onlinе, който пише, че Линдзи отмъкнала бижуто по време на снимките на сериала „Лиз и Дик“, разказващ за живота на Тейлър, в който Лоън играе главната роля.

Според сайта актрисата завързала близко приятелство с една от медицинските сестри, познаващи най-добре Лиз Тайлър, и откраднала от нея много скъпа гривна, която й била подарена от кино легендата.

„Веднага щом видя гривната, Линдзи се влюби в нея и малко след това бижуто изчезна“, разкри запознат източник пред Radar Online.

Първоначално медицинската сестра се въздържала да обвини пряко Лоън, мислейки, че тя просто е забравила да върне гривната, след като я премерила. Но малко по-късно теорията й се разбила на пух и прах, когато сестрата поискала бижуто от актрисата и тя я уверила, че не е у нея.

Но медицинската сестра знаела, че това е лъжа и заплашила да се обади в полицията, ако Лоън не върне гривната. Няколко дни по-късно Линдзи признала грешката си и върнала бижуто.

От БГНЕС припомнят, че не за първи път актрисата е замесена в кражба на бижута. Тя получи условна присъда именно заради кражба на колие от бижутерски магазин във Венеция.