групово пазаруване- 40% отстъпка за 3 дневна екскурзия за Свети Валентин или 8-ми март до СПА курорт Лутраки Позар – Гърция…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК ЗА ВАС И ЧОВЕКА В СЪРЦЕТО ВИ! 

Доставете си удоволствието да прекрате един различен – романтичен празник с любимия човек в СПА курорт Лутраки Позар – Гърция!

Тридневна автобусна програма за Празника на влюбените или за 8-ми март  – 2 нощувки + закуски с 40% отстъпка само за 175 лв., вместо 290 лв. от Натали Травел!

Лутраки Позар е едно невероятно място, сякаш недокоснато от времето. Имаш чувството, че си се върнал няколко хилядолетия назад и си представяш древните македонци, които най-непринудено се къпят във ваничките, като в природно джакузи сред разкошна широколистна гора. СПА курорта е от местата, които посетилите определят с отметка – трябва да се види! Курорта съществува от незапомнени времена, споменава се още в древността от Херодот и от бащата на медицината – Хипократ. Според предания името му произхожда от две думички: ПО / в архаичен гръцки значи – вода/ и зари / от славянската дума – жар / или жарещи, топли води. В съвремения гръцки преведено името е – ЛУТРАКИ.

Лутраки Позар е неповторим и изключителен с това, че едновременно и един до друг се намират ледено студени и топли минерални извори, благодатно изливащи и събиращи водите си в една цяла река. Водата в реката от едната страна е ледена, но само на метър разстояние вече е топла минерална вода с температура 37 градуса. Днес на мястото, освен естествения басейн в коритото на реката е изграден и закрит СПА център, който предлага: четири басейна разделени за ползване от мъже и жени, външен басейн и масаженн център. Спа центърът, както и басейна, естествено образуван в реката са с работно време от 07:00 до 22:00 ч. Таксата за ползване на естествения басейн в реката е 2 евро, за ползване на открития басейн се заплаща – 4 евро, а за закритите басейни таксата е 5 евро. В градчето има множество таверни, магазинчета, хотели. От заведенията се носи неповторима музика, която може да чуеш само в Гърция.

Лечебни свойства на минералните извори – спа терапевтични показания: Ревматоиден артрит, Хроничен ревматоиден артрит, Камъни в жлъчката, Гинекологични и бъбречни болести, Невролитиаза, Инфекции, Стомашни болести, Кожна екзема

Офертата включва:

Тридневна автобусна програма за Празника на влюбените или за 8-ми март до СПА курорт ЛУТРАКИ ПОЗАР – Гърция

Дати на отпътуване:

15.02.2013

08.03.2013

Промоционална цена на пакета: 175 лв.

През системата на Gepi.bg заплащате 16 лв. и при представен ваучер в офис на Натали Травел, доплащате 159 лв. 

Пакетната цена е на човек в 2/3 стая и включва:

Транспорт с автобус

Трансфер от хотела до Спа центъра и минералните  извори

2 нощувки  в 2/3-на стая

2 закуски на блок маса

Водач от агенцията 

Доплащане:

Деца до 5год.- 98лв. настанени с двама възрастни (заплащане в офиса на Натали Травел

Деца от 5 – 12год. – 107лв.настанени с двама възрастни (заплащане в офиса на Натали Травел)

Цената не включва:

Застраховка 

Полудневна екскурзия до Едеса  – 15 евро (при група минимум 15 човека)

Празнична вечеря в таверна ( по желание ) – 20евро

Музейни такси и екскурзоводско обслужване

Вход за Спа център – 2 euro

Програма:  

1 ден София  – Лутраки

Отпътуване от София-сутринта в 08:00ч.Преминаване през ГКПП Кулата / Промахонас. Пристигане след обeд в курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан, често наричана – гръцките Алпи. Настаняване в хотел Петрино. Свободно време за СПА почивка. Разходка до СПА центъра на курорта, намиращ се на 390 метра надморска височина и разположен на площ от 75 м2. Лечебните води от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река  с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса, истински феномен на Природата намиращ се сред зеленина на окръжаващата го гора. Неслучайно наречено това благодатно място – градините на РАЯ, а лечебните води на реката – благословени. Възможност за къпане в басейните на открито: в коритото на самата река или в закритите басейни на специално изградения за целта – СПА център. Вечеря и нощувка.

2 ден Лутраки – Едеса

Закуска. Свободно време за СПА развлечения или по желание – полудневна екскурзия до град Едеса или още наричан  в миналото от нас българите – Воден. Едеса  привлича хиляди туристи с прекрасните си водопади. Отътуване в 10:00 часа с престой в града за около три часа. Завръщане в Лутраки. Свободно време за почивка или къпане в изворите. По желание вечеря в таверна с жива музика и танци до зори. Нощувка.

3 ден Лутраки – София

Закуска. Свободно време за обяд и СПА развлечения до 13:30 ч. Освобождаване на хотела -14:30 ч.отпътуване за  България. Пристигане в София вечерта около 21.00 ч.

Пакетната цена е калкулирана при  група  от 40 човека! 

За желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспада 30лв. от пакетната цена !!!

Допълнителна полудневна екскурзия – Едеса:

С тази екскурзия ще се докоснете до град с три хиляди години история, столица в миналото на Македонското царство при цар Хераклидис Каранос. Град, известен в по-новата си история и под името Воден, дадено му от българския цар Самуил, заради изобилието от вода тук.  Днес, мястото е посещавано целогодишно от хиляди туристи, привлечени от водопадите с удивителна красота. Водите на единият от тях, наречен на царя Каранос, падат от 70 метра височина. В свободното време можете да се разходите в града или да обядвате в ресторанта край водопадите.

Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен