Как да изберем интериорни врати

2
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Как да изберем интериорни врати

Вече няма нужда да търсите интериорни врати – те са на нашия уебсайт.
Тук можете да изберете врати за всички вкусове и ние можем да ви помогнем  да реализирате мечтата си, а именно – нови врати за вашия дом.
Ако вече сте решили да си купите врати, трябва да се определят характеристиките на следващата ви врата:

–          материали за изработката на крилото и касата;

–          Размери на вратите;

–          Опции за отваряне на крилата (нормално отваряеми, плъзгащи, сгъваеми, олъзгащи в стена);

–          Брой на  крилата (еднокрила, двукрила портална врата);

Врата от две крила, остъклена. Доставка от Борман Комерс в град София.

–          И може би най-важното – цена.
Съветваме ви да спрете своя избор на дървени врати, които отговарят на стила и оформлението на Вашия дом.
Необходимо е също така да се определи дизайна, външния вид и цвета на вратите, както  и качеството на покритието на  дървото. Но дървените  врати могат да се правят не само от масивно дърво, но и други материали, които съчетават устойчивостта и красотата на една вътрешна врата.

Най-популярните дървени интериорни врати са изработени от изключително ценни дървесни видове – дъб, бор, лиственица, клен, махагон.
В тази връзка, вашият избор зависи и от вашата покупателната способност. Твърдите дървени врати, изработени с последна модерна технология, ще запазят качествата си за дълъг период от време – силата и топлина. Широката гама от цветове, най-добре ще изрази настроението на вашия дом и на стопанина на дома като цяло.
Вратите, изработени от дъб, са най-солиди и надеждни, и заради това те се използват най-дълго време, а и са били най-купуваните и изработваните от десетилетия насам.
Но не по-малко известни са дървените врати от махагон, най-стабилната в дългогодишна експлоатация врата е от бор, променяща постоянно влажността си във времето. Махагонът не се страхува от промени във влажността и не се влияе от околната среда. Докато борът и другите меки иглолистни дървесини също са много популярни. С естествената си мекота, борът се използва в много области на производството, включително производството на врати.
Но не всички дървени врати са изработени само от масив. За дървени врати се използват и други видове материали, като:

плочи от дървесни влакна (MDF)
плочи от дървесни частици (ПДЧ)
влакнести плочи със средна и висока плътност (HDF)
Тези врати са по-евтини, защото са съчетани със сравнително евтин материал за производство, но изготвен с много добро качество, използвайки съвременните технологии.

Един набор от различни видове покритие се използва в производството на фурнир от външните врати.

MDF вратите са здрави дървени врати, изработени от материал по-устойчив от ПДЧ, а именно MDF. Те надвишават по качествени характеристики естественото дърво по влагоустойчивост и способността му да задържа топлина и шум. Смята се, че вратите от ПДЧ са тежки и не толкова издръжливи на външни въздействия, докато MDF вратите се използват успешно и в райони с висока влажност на въздуха.
Закупуете качествена дървена врата от нас и тя на свой ред ще ви зарадва със своята топлина и комфорт.