Приоритети при обзавеждане на кухня | Интериорен дизайн

1
Добави коментар
comorg
comorg

ПРИОРИТЕТИ ПРИ ОБЗАВЕЖДАНЕ
НА КУХНЯ | ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
За много хора центърът на едно жилище е неговата дневна или както сме свикнали да го наричаме хол. Това е така, но чак когато човек се отпусне, страстите след обзавеждането или ремонта се успокоят и се върнем към нормалния ритъм на живот.
Когато на един апартамент му предстои ремонт и промяна в неговия интериорен дизайн, кухнята започва да се превръща в притегателен център. Ако пък се обзавежда ново жилище, тогава тази закономерност важи с още по-голяма сила.

Ако сте мъж бъдете сигурни, че това е мястото, за което вашата половинка няма да отстъпи, затова бъдете внимателни, особено ако не сте капацитет в домакинството и кулинарията.
В кухнята нещата не опират само до визия. Тук се вихри производство всеки ден. Затова добрата организация от уреди и мебели е гаранция за добри резултати, постигнати с по-малко нерви.
Обзавеждане на кухня – това не е най-сложното нещо в живота, но изисква подобаващо внимание.

 
ЕТО НЯКОИ НЕЩА, С КОИТО ТРЯБВА ДА СТЕ НАЯСНО И ДА НЕ ПОДМИНАВАТЕ:
– Бюджет за кухня
– Материалите, от които ще са изработени мебелите
– Дизайн
– Функционалност
– Пространство. Ходова зона
– Механизми и екстри

БЮДЖЕТ ЗА КУХНЯ
Това е в основата на всеки проект. Вие трябва да имате представа за диапазона, в който да се разпростирате. Всички решения са свързани с определения бюджет за кухня.
Ако ремонтирате и обзавеждате няколко стаи, както е в повечето случай, трябва да имате представа за стойността на целия проект и за тежестта на всяко едно помещение в общия бюджет.
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ В СЛУЧАЙ, ЧЕ ВИ ПРЕДСТОИ РЕМОНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АПАРТАМЕНТ, МАГАЗИН ИЛИ ЗАВЕДЕНИЕ: