Конкурс за най-уникалната валетинка

10
Добави коментар
artandblog
artandblog

Имаме победител в конкурса за най-уникална валентинка!  Това е идея 1 на Наталия Георгиева, която е събрала най-много коментари за нейната валентинка. Останалите да не се отчайват. Всички публикувани идеи са достойни за награда и показват, колко сте талантливи, и че можете да направите света около вас по-приказен и с много любов!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Здравейте, приятели

тази година искаме да ви предизвикаме да споделите с нас вашите най-интересни и нестандартни валентинки, изработени от вас. За това от днес до 10 февруари имате време да се включите. Изпращайте вашите идеи на [email protected], а получените предложение ще бъдат качвани като снимки в тази статия. Всеки желаещ може да участва само с една идея.

За да гласувате е необходимо да оставите коментар, който ще бъде видим след одобрение на администратор. Ще спечели тази идея, която събере най-много гласа (коментара) под статията. А наградата за победителя ще бъде чаша на artandblog.

Организаторът си запазва правото да приключи играта по всяко време, по свое усмотрение. Ще се качват само проекти, които отговарят на условията на конкурса. 

=============================================================================

Вашите предложения в конкурса за най-уникална валентинка

01 Идея – Наталия Георгиева

02 Идея – Адриана Янкова

03 Идея – Виолета Кирова

04 Идея – Елена Гадева

05 Идея – Мери Мръцкова

06 Идея – Искра Йорданова

Страници: 1 2 3 4

Сподели:

tweet

Tags: Валентинкаконкурс