Само в Sportal.bg: НБА фиеста за „Мача на звездите“ – вижте кои легенди идват в България

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Изключителна НБА фиеста се очертава за предстоящия баскетболен 10-и поред „Мач на звездите“ през 2013 година, научи Sportal.bg.

В „All Star 2013“ в София участие се очаква да вземат бившите НБА звезди Денис Родмaн, Дикембе Мутомбо, Пени Хардуей, Мъгси Богс и Джейсън Уилямс, а като треньор на единия тим ще пристигне легендарният хърватин Тони Кукоч. Родмaн, Мутомбо, Хардуей, Богс и Уилямс ще вземат дейно участие в мача и ще играят заедно с българските звезди. През 2012 година голямата фигура на „Мача на звездите“ бе Денис Родмaн, който обаче не игра, а бе треньор на двата отбора. Двубоят през тази година ще се проведе на 31 март (или 30 март) в зала „Арена Армеец“ в София, като амбицията на организаторите е 12 500 зрители да гледат мача.

Очакват се още поне 5 баскетболисти играли в близкото минало в НБА да дойдат за „All Star 2013“ в София. Така един срещу друг ще се изправят NBA Team с 10 бивши баскетболисти от Асоциацията срещу „Звездите на България“.

„Миналата година проектът се оказа блестящ като медийно позициониране и в баскетболно естество – близо 7000 зрители в залата, но излезе финансово губещ, за съжаление. Затова възнамеряваме да преговаряме с основния спонсор на Балканска лига, защото, доколкото ни е известно, той обича да инвестира предимно в губещи проекти. Ние пък, като професионалисти в това, което правим, ще се постараем да сторим и невъзможното да напълним „Арена Армеец“ и да създадем максимално баскетболно удоволствие на феновете“, коментира специално пред Sportal.bg изпълнителният директор на Организационния комитет на ХДИ „Мача на звездите“ 2013 Стефан Августинов.

Sportal.bg ще е партньор на проекта „All Star 2013“ и ще притежава правата за онлайн излъчване в интернет, както и за ексклузивните фотосесии от шоуто!

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, ИВАН БЪЧВАРОВ, SPORTAL.BG

 

ГАЛЕРИЯ от НАГРАЖДАВАНЕТО след HDI МАЧ НА ЗВЕЗДИТЕ 2012 – ТУК!!!

ГАЛЕРИЯ от HDI МАЧ НА ЗВЕЗДИТЕ 2012 – ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ЧАСОВЕТЕ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА HDI „МАЧА НА ЗВЕЗДИТЕ“ 2012