Гаджето на Пацо отврати Фейсбук

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Гаджето на Пацо отврати Фейсбук

Лидия потресе нета с мазна коса и жълти зъби

Новата изгора на Пацо тотално потресе потребителите в нета. Пищната естествена хубавица се подвизава с мазна руса коса, проскубани вежди, жълти зъби и черни корени. Тя, разбира се, е изпълнителка от лекия жанр, макар кариерата й да е повече от скромна. Една от песните на Лидия, а може би и единствена, е „Яж си чипса“. Във видеото виждаме русата фурия, която сладко си хапва… чипс, разбира се, докато докато оглежда напращели мъже от Северозападна България, писа HotArena.net.

УЖАС

Единствената пречка за любовта между Лидия и Пацо е факта, че тя е малко обвързана. Певицата си има гадже на име… Прончо. Е, това едва ли ще спре Пацата, който е известен с тефтера си. Дали Лидия ще стане номер *** от списъка с „изпробвани“ моми обаче, все още не се знае, писа „Галерия“.

Гаменът от Гълъбово се запознал с хубавицата благодарение на приятеля си Найден. Дългучът написа в социалната мрежа, че Лидия е ощастливила вече Пацо. Може пък скоро да видим Панайот в новото видео и може би второ по рода си на Лидия я на някоя автомивка, я с някой пакет чипс.

Клюки.вс препоръчва и: