Поредното бременно коремче

2
Добави коментар
yApple

Традиция е, когато някоя звездна съпруга забременее и бременността ѝ напредне, няколко списания да ѝ отделят кориците си. Този път бъдещата майка е певицата и моделът Джени Фрост. Познаваме я от бившата момическа група Attomic Kitten. Днес сладкото малко котенце е пораснала жена, която има син на 5 годинки и до няколко седмици очаква и близнаци. Тя е на 34 години и е щастливо омъжена.

Пред списание Closer певицата разкрива своите красиви естествени извивки и говори за бременността си и начинът, по който съпругът ѝ Винсент Хуан Спитери приема наедряването ѝ. Тя споделя, че той обожава всяка една новопоявила се извивка по тялото ѝ дори повече от старите.

Тя казва: „Вини ще става баща за първи път и няма търпение. Сега обаче като че ли повече се вълнува от тялото ми, отколкото от предстоящото събитие.“ 

Джени твърди, че отношението на съпругът ѝ към променената ѝ фигура я кара да се чувства доста добре. По този начин тя усеща повече сигурност и не се плаши от нито един качен килограм. А за промяната на тялото си след раждането съвсем не се и замисля.

„Бременността може да накара всяка жена да усеша несигурност, но Вини се старае да се чувствам перфектно. Въпреки че имам огромен корем, се намирам доста секси, колкото и голямо клише да е това“, споделя моделът за интервюто и допълва:

„Имам красиво голямо коремче, но не съм надебеляла много. Въпреки че не мога без картофки и печено месо!“

И сякаш, за да покаже колко много си харесва закръгленото коремче, в което за сега са се настанили две малки момиченца, Джени постоянно споделя снимки и в социалната мрежа. Вижте и тях в нашата галерия.

Ако тази статия ви харесва, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!